Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ


"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )" Συλλογάται σωστά ,όποιος συλλογάται λεύτερα"
Ρήγας Φεραίος


Κράτος χωρίς ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, Απαράδεκτο!!!!!!.
Ιωάννης Καποδίστριας 1ος Κυβερνήτης της ΕΛΛΑΔΑΣΠληροφορίες για Ταχυδρομικές Υπηρεσίες : 800 11 82 00028 Απρ 2011

ΑΘΩΟΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ - Ο Τρίτος Μάρτυρας


Η Καθοδηγούμενη Πειθαρχική Δίωξη,του Βασίλη Μητροσύλη,Προέδρου των ΕΝ.ΤΑΧΥ,όπως έχει καταγραφεί στα Πρακτικά του Πειθαρχικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ,που αποτελείτο,από τους,Δρινέα Σαράντη,Αρεοπαγίτη,Πρόεδρο ,Λεκκό Δημήτριο,Μέλος-Μέλος ΔΣ ΕΛΤΑ ,Κόλλια Τρύφων,Μέλος-Μέλος ΔΣ ΕΛΤΑ, Μαντζούκα Βασίλειο,Μέλος-Εκπρόσωπος εργαζομένων  ,Λειψάκη Δημήτριο,Μέλος-Εκπρόσωπος εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος και Αρεοπαγίτης,ψήφισε υπέρ της Αθωότητας και οι υπόλοιποι ,ένοχος προστίμου 20 ημερών.

Η όλη Πειθαρχική δίωξη καθοδηγήθηκε, μέσα από την Ανακοίνωση - Όλα στο Φως - της ΠΟΣΤ,για αυτό συνεχίζουμε,με όλα τα πρακτικά στη Δημοσιότητα,για να γνωρίζετε ΟΛΟΙ οι Ταχυδρομικοί,ποιοι είναι οι Πραγματικοί ΕΝΟΧΟΙ και Ποίοι οι ΑΘΩΟΙ, ποιοί αντί να υπερασπίζονται ΣΚΕΥΩΡΟΥΝ εναντίον των Εργαζόμενων.

............... Παρουσιάστηκε ενώπιον του συμβουλίου,ο μάρτυρας ,Μανώλης Σταματάκης,ο οποίος ορκίστηκε στο ευαγγέλιο και απάντησε στις ερωτήσεις του Προέδρου και του Συνηγόρου,ως εξής:

- Ήμουν υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Έχω συνταξιοδοτηθεί από 31/12/2009. Έχω την βεβαιότητα ότι δεν έχει τελεστεί αδίκημα. Η Διοίκηση που ξεκίνησε την πειθαρχική διαδικασία ήταν υπερβολική. Ότι δεν
μπορεί ο καθένας να λέει για τη Διοίκηση. Αν οποιοσδήποτε Διευθύνων Σύμβουλος ή Γεν.Διευθυντής ήταν δικηγόρος και σκεφτόταν νομικά δεν θα είχε κάνει τίποτα τέτοιο.

 Η ανακοίνωση είχε γίνει από άλλους. Ο Βασίλης Μητροσύλης είπε ότι υπάρχει δημοσίευμα για τις προαγωγές,όπως και έγινε. Είχαν υπογράψει ανακοίνωση με ποιους επρόκειτο να προαχθούν,όπως και έγινε. ΄Εχει γίνει ο Σικελικός Εσπερινός. Είχε χυθεί αίμα στη Σικελία.

Στράφηκαν κατά του Μητροσύλη για να καθ υποτάξουν κάθε κριτική. Δεν έχει τελεστεί αδίκημα.

 ΄Ολες οι Διοικήσεις έχουν τελέσει αδικήματα. ΄Ημους Συνδικαλιστής. Δεν έχει τελεστεί αδίκημα.
.............................................................................................................................................................
Στη συνέχεια ο μάρτυς κατέθεσε,
-Ήμουν Γενικός γραμματέας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΤ. Έχω υπηρετήσει σε 55 διαφορετικές θέσεις. Από Προϊστάμενος Καταστήματος μέχρι Εμπορικός Διευθυντής. Ίδρυσα στο παρελθόν έναν Σύλλογο μαζί με άλλους Συναδέλφους . έχω ασκήσει κριτική το 2001 ή 2002 για το ίδιο θέμα. Δεν μου ασκήθηκε πειθαρχικός έλεγχος. δεν ανέφερε ονόματα και τα επίθετα τους.

Επιβεβαιώθηκαν οι επιλογές του πλην ενός. Τις είχαν ανακοινώσει άλλοι προηγουμένως. Το πτυχίο αποτελεί προσόν για την επιλογή κάποιου αλλά δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. Η ύπαρξη πτυχίου αποτελεί τυπικό αλλά και ουσιαστικό προσόν. Οι Ταχυδρομικές Υπηρεσίες είχαν το κρατικό μονοπώλιο. Σήμερα όμως που έχει διεθνείς διαστάσεις η δραστηριότητα ενός διευθυντικού στελέχους, δεν πρέπει να είναι μόνο τα τυπικά προσόντα. Π΄ρεπει να έχει απόψεις και ιδέες. Ζημιώνεται η επιχείρηση αν βάλεις διευθυντές ,χωρίς πτυχίο. Από συλλογικές συμβάσεις όμως έχει προκύψει ότι μπορεί ο διευθυντής να μην έχει πτυχίο. Οι 99 από τους 100 έχουν πτυχίο.

 Όταν μια διαδικασία έχει φωτογραφήσει τα πρόσωπα επιλογής,δικαιολογεί τον όρο ΣΤΗΜΕΝΗ διαδικασία.

Αν υπήρχε Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα θα γκρεμιζόταν ΟΛΑ.

Στο σημείο αυτό αποχώρησε ο μάρτυρας Μανώλης Σταματάκης και παρουσιάστηκε ενώπιον του Συμβουλίου, ο μάρτυρας Μιχάλης Ιερωνυμάκης.

Η κατάθεση του Μιχάλη Ιερωνυμάκη , την επόμενη Πέμπτη.

ΥΓ. Μανώλη Σταματάκη,σε ευχαριστώ για τη μαρτυρία σου,άλλα πάνω από όλα σου είμαστε ευγνώμονες στα ΕΛΤΑ,γιατί με το πέρασμα σου βάθυνες το Δημοκρατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα,άλλα και με τις ιδέες σου πήγες μπροστά τα Ταχυδρομεία.
Βασίλης Μητροσύλης