Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ


"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )" Συλλογάται σωστά ,όποιος συλλογάται λεύτερα"
Ρήγας Φεραίος


Κράτος χωρίς ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, Απαράδεκτο!!!!!!.
Ιωάννης Καποδίστριας 1ος Κυβερνήτης της ΕΛΛΑΔΑΣΠληροφορίες για Ταχυδρομικές Υπηρεσίες : 800 11 82 0007 Οκτ 2010

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΣΤ

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πληροφορηθήκαμε, ότι σε συναντήσεις της ΕΓ της ΠΟΣΤ, με Στελέχη και Εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι θέσεις της ΠΟΣΤ, στην πρόταση των Εργαζόμενων στα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για ενοποίηση ΕΛΤΑ και POSTBANK , μέσω της εξαγοράς του 39% από την POSTBANK, όταν και όποτε το αποφασίσει η Κυβέρνηση,ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ερωτήματα προς ΕΓ ΠΟΣΤ.


- ΄Εχετε κάποια άλλη πρόταση υπόψη σας και δεν την λέτε στους εργαζόμενους?

- Μήπως υπάρχουν μυστικές συμφωνίες με ενδιαφερόμενους για εξαγορά των ΕΛΤΑ?

 - Τι συζητάτε με την Διοίκηση και την Κυβέρνηση και το κρύβετε από τους εργαζόμενους?

Μια πρότασή μας .

Να δημιουργηθεί ΑΜΕΣΑ , Διασυντονιστικό Όργανο, από τους Προέδρους των 15 μεγαλύτερων σε αριθμό μελών, Εργασιακών Σωματείων και μαζί με το ΔΣ της ΠΟΣΤ να συναποφασίζουν, για τις θέσεις ,ενόψει της πρόθεσης της Κυβέρνησης για ΠΏΛΗΣΗ του 39% των ΕΛΤΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση, ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ,σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, για εκλογή Νέων ΔΣ και Εκπροσώπων ,για το Συνέδριο της ΠΟΣΤ και ΕΚΤΑΚΤΟ Εκλογικό Συνέδριο για εκλογή Νέου ΔΣ ,στην ΠΟΣΤ καθώς και Εκπροσώπων στο ΔΣ ΕΛΤΑ.

Μόνο νέοι Εκπρόσωποι μας ,με πρόσφατη εντολή, από ΟΛΟΥΣ τους Εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ, μπορούν να διαπραγματεύονται και να καθορίζουν το εργασιακό μας μέλλον.


ΟΧΙ ,στους εκλεγμένους, σε ξεπερασμένες  εποχές , με ανεδαφικές και ανεφάρμοστες ιδέες,όπως να είμαστε κερδοφόροι εν μέσω της θύελλας της κρίσης, τα ΕΛΤΑ έχουν και Κοινωνικό έργο να επιτελέσουν.